Pressemelding sesongen 2018

Pressemelding om sesongen 2018 for Meløy FK

2018-01-11
chrbon

Hei og godt nytt år alle sammen. Meløy FK ønsker å dele noen nyheter med dere. Det har blitt jobbet iherdig i høst/vinter med å få på plass alle brikkene for å kunne stille eget lag i 2018 men det er nå vedtatt at Meløy FK ikke kommer til å stille lag i seriespill i 2018. Det at vi ikke stiller lag i 2018 markerer den nye æra og generasjonsskiftet av spillere i klubben som vi de siste sesongene har sett kommer. Målet var å greie generasjonsskiftet sømløst men vi får nå en sesong uten lag i seriespill. Selv om vi ikke har eget lag så vil administrasjonen fortsette arbeidet med å utvikle og styrke klubben slik at Meløy FK en dag er klar til å ta imot de mange ungdommene som spiller fotball i kommunen i dag. Og det er nettopp ungdommene som vil ha Meløy FK sitt fokus i 2018. Gjennom samarbeid med Reipå IL i første omgang, sikres det at våre ungdommer får et tilbud gjennom et nyoppstartet G19 juniorlag hos Reipå IL. Til dette laget vil Meløy FK bidra med sine ressurser og samtidig støtte opp om den gode jobben Reipå IL gjør med å ta vare på ungdommen. Vi vil også ha fokus på godt samarbeid med alle de lokale klubbene gjennom den allerede påbegynte prosessen om en samarbeidsavtale for ungdomsfotballen. Vi vil få satt et nytt styre og få på plass et sportslig apparat som er klare til 2019 sesongen. Dette er alle viktige faktorer som vi skal jobbe med gjennom 2018, slik at vi kan nå målet om at Meløy FK skal være den klubben som skal gi tilbud til spillere etter barnefotball nivå.

Jeg må personlig få beklage til publikum, våre støttespillere, spillere og sponsorer at vi ikke greier å stille eget lag sesongen 2018. Det å drive klubb krever mye fra de involverte og kontinuitet er et viktig stikkord. Det har vært mange utskiftninger i spillerstall siste årene og vi har ikke greid å bygge den kulturen vi ønsket. Vi ønsker å holde på kontinuitetsbærerne i klubben samtidig som vi styrker oss med nye krefter. På den måten kan vi greie å snu trenden, for jeg har aldri mistet troen på at fotball fremtiden i Meløy ser lysere ut enn hva den har gjort på mange år og da er det viktig at Meløy FK er klar til å ta imot de unge håpefulle når tiden er inne. Frem til da skal vi bruke tiden godt slik at vi kan starte det nye kapitlet i Meløy FK's snart 25 års historie med ny optimisme.

Mvh. Christer Bonsaksen

Styreleder Meløy FK