chrbon 2017-01-11 23:36:44

Frivillige

Meløy FK er avhengig av frivillige i alle ledd avv klubben for å få den til å gå rundt.Typiske oppgaver kan være:

• Åpne og rydde garderober på hjemmekampene
  • Klargjøre stadion for hjemmekamp (sette ut mål, cornerflagg m.m)
  • Selge billetter på hjemmekamper
  • Være speaker
  • Diverse andre små oppdrag
  • Alle frivillige får 1 MFK overtrekk fra Nike til odel og eie for sin innsats.

Høres dette ut som noe du ønsker å bidra med så ikke nøl med å ta kontakt enten via epost: post@meloyfk.no, eller ringe/SMS til Christer 97 61 51 60.

Administrasjon:

Klubben er alltid på jakt etter folk som ønsker å bidra i administrasjonen med diverse oppgaver. Er du strukturert og/eller engasjert i fotball og ønsker å bidra til å utvikle klubben så er det nettopp deg vi ser etter. Ta kontakt med Styreleder Christer Bonsaksen på 97 61 51 60 eller via epost: christer_sport@hotmail.com.