chrbon 2016-04-03 23:27:57

Klubbkolleksjon

Meløy FK har avtale med Nike som gjør at alle medlemmer får 20% på alt det man kjøper av Nike utstyr hos Sport1 Dybvik.

Meløy FK har i tillegg egne klubbkolleksjoner som det er mulig å kjøpe om man ønsker.

Supporterskjerf

Supporterskjerf.jpg

Du kan kjøpe våre eksklusive supporterskjerf på hjemmekampene til Meløy FK

1 skjerf koster 150kr

Treningspakke

Vår treningspakke kjøpes hos Sport1 Dybvik og om man ønsker kan det trykkes en MFK logo og navn på. Prat med Ståle Dybvik hos Dybvik sport så ordner han dette. Treningspakken inneholder 1 treningsgenser, 1 trenings tskjorte og 1 sett bukse/genser som egner seg mer til fritid. I tillegg kommer det en bag som med eget skorom i bunn som egner seg veldig bra til kamper.

Pris med MFK medlemsrabatt er 1160kr. Fullpris er 1450kr. Trykking av eget navn kommer som en ekstra kostnad. Trykking av MFK logo på er inkludert i prisen. Om man ønsker kan man kjøpe enkelt deler av treningspakke.

treningspakke.jpg

Vinterpakke

Vår vinterpakke kjøpes hos Sport1 Dybvik og om man ønsker kan det trykkes en MFK logo og navn på. Prat med Ståle Dybvik hos Dybvik sport så ordner han dette. Denne pakken inneholder det man trenger for å trene i kalde omgivelser på vinteren.

Det du får med i pakken er:

• Blå underbuke og overdel (krav fra NFF om at underbuke og overdel skal ha samme farge som drakt og shorts)
  • Blå halfzip og teknisk treningsbuke som sitter tett rundt knær og legger.
  • Lue og hansker
  • Treningsjakke med foret innerdel. Jakken tåler vann, men er ikke vanntett.

Total pris med 20% MFK rabatt er 2300kr. Fullpris er 2800kr Om du ønsker eget navn påtrykt kommer en ekstra kostnad. Om man ikke ønsker hele pakken kan det bestilles kun det man ønsker/trenger. Prat med Sport1 så ordner de dette.

vinterpakke.png