chrbon 2016-11-29 16:22:33

Måljegern 2017

Måljegern er for deg som setter ekstra stor pris på alle målene A-laget til Meløy FK skårer iløpet av 4.div sesongen 2017.

Alle kan være med på måljegern, både private og bedrifter. Vilkårene for å være med er at du betaler pr mål MFK scorer iløpet av sesongen i seriespillet. Uavhengig om MFK scorer flere enn 50 mål, betaler private maks kr. 500,- mens bedrifter betaler maks kr. 1000,-. Dette utgjør 10kr pr mål for private og 20kr pr mål for bedrifter. Beløpet blir fakturert ihht kontaktinformasjonen som du fyller inn under påmeldingen ved sesongslutt.

I løpet av sesongen vil dere på epost få tilsent status og statistikk på hvordan laget gjør det.

Vi vil trekke 2 stk gavekort på 500kr på Sport1 Dybvik til 2 heldige vinnere som har detlatt på måljegern.

Vennligst trykk på måljeger under aktiviteter, trykk påmelding og fyll ut skjema med korrekt informasjon for å delta. Det er bindende påmelding.

Denne siden vil bli oppdatert med dem som er med på måljegern 2017.

Dette ble resultatet i 4.div i 2016

4.div%20laget%20i%20tall%202016.PNG